سلام مجدد
راستي يادم رفت به اين مدير محترم وبلاگ بگم كه مطلبي با محتواي زير:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما وبلاگ نويس محترم . . مطلب عالي بود . حضرت علي ع فرمود : انتظار ظهور مهدي حج بالاتري عبادت است . کسي که منتظر امام مهدي عج اس دلش پر از اميد است و ميداند که روزي نجات بخش جهان را مي فرستد.ان شا الله خدا ما رو هم از منتظران واقعي امام زمان و سربازان در رکاب ايشون و شهداي راهشون قرار بده.
به اميد آن روز!
من آپم ! التماس
را به شكل كپي پيست در وبلاگ هاي مختلف براي تبليغات استفاده نكنند، كه به خصوص بخش ابتدايي آن كه اشاره بر خواندن وبلاگ هدف است...!
يا علي (ع)
سلام.اگر ما در سوال كردن اين ساده ترين سوال كه تازه هيچ نگفتم ترسي حتي در حد فكر داريم بايد فاتحه را بخوانيم و خرما را بخوريم و برويم سراغ كارمون...ببينيد دوست عزيز با توجه به گفته خودتون حضرت علي ددر شرايطي اين كار را كرد اما اون شرايط چي بود؟!رفتار حضرت را زماني كه حكومت در اختيارشون بود را با قبل از آن مقايسه كنيد.اونجايي كه حكومت در اختيار اوست وقتي مي گويد فلان كار بايد بشود و عده اي مخالفت مي كنند شمشير به كمر مي بندد و مي گويد حالا كي مخالف است؟دوست عزيز حضرت در زمان حكومتشان چند جنگ داشتند؟و اين جنگها با چه كساني بود؟پيچيده ترينش جنگ جمل با زن پيغمبر.اصلا قبل از حكومت حضرت آنجايي كه حكومت در حال انحراف اسلام بود ذره اي ساكت نشست؟در مورد امام فرموديد بايد بگويم در زمان جنگ امام لحظه اي در گفتار خود ترديدي نداشت لحظه اي گنگ صحبت نمي كرد مي گفت اگر همه مردم هم مرا تنها
گذارند سينه من آماده پذيرش آماج گلوله هاست. شما برويد پيام امام به مناسبت سالگرد حج خونين را بخوانيد.من بر اساس واقعيات موجود نكاتي را در مورد مسولين كشور گفتم، مي داني دوست من صحبتهاي آقا را هر كس هر جور كه باب ميلش هست ترجمه مي كند.جديدا تو تبليغات مختلف هم براي توجيه كارها از آن استفاده مي كنند...من در مورد حضور آقا در دانشگاهها براي پرسش و پاسخ سوال كردم نه در جامعه.سفرهاي دولتم دليلي براي عدم حضور ايشان در جامعه اصلا نمي شود، مگر اينكه رهبري را نيز مانند ساير مراسمات مردمي مثل دهه فجر دولتي كرده باشند نه مردمي...در مورد قانع كننده يا نكننده هم مراجعه كنيد به سوالاتي كه نخبه گان مطرح مي كردند شايد بگوييد در آن جلسه وقت نمي شود خب اگر نمي شود آنرا از صدا و سيما هم پخش نكنند و اگر كردند خود آقا مكتوب جواب بدهند.اگر توانستيد حتما سخنان شهيد بهشتي را گوش دهيد مخصوصا پيرامون مسولان.بازهم ممنون از وقتي كه گذاشتيد و چقدر غريب اين رهبر عزيز....
سلام
در باب سخن دردمند، من (با توجه به دانش ضعيف خودم ارزيابي مي كنم) و سخن وي را جور ديگري با توجه به پاسخ آقا كميل و ديگر دوستاني كه احتمالا پاسخي شبيه ايشان دارند، بيان مي كنم.
با توجه به متن شما اگر امام خميني الان هم بودند همان كاري مي كردند كه الان آيت الله خامنه اي انجام مي دهند.
همگي ما قبول داريم كه اگر امام حسن (ع) جاي امام علي (ع) بود همان كار امام علي (ع) را انجام مي داد و اگر امام علي (ع) يا امام هادي (ع) اگر در زمان امام حسن (ع) بود كار امام حسن (ع) را انجام مي دادند؛ كه البته اين سخن در باب تمامي امامان درست است.
ولي سئوال من و خيلي از دوستان اين است كه اگر امام خميني جاي آقاي خامنه اي بودند مانند ايشان رهبري نمي كردند (بر عكس انديشه شما!)
يا علـي (ع)
يا صبور
حضرت راوي مدير محترم وبلاگ نائب
سلام عليكم؛
با عرض تبريك به مناسبت ايام الله دهه فجر و با آرزو سلامتي براي حضرت عالي و خانواده محترم به استحضار مي رساند كه مطالب و تحليل هاي وبلاگتان را براي نخستين بار بادقت خواندم و از اينكه اين وبلاگ محل حضور مفاخر و دانشمندان عزيزي است كه داراي تحليل ها و نظريات ناب هستند، بسيار خرسند شده و مشتاق گرديدم تا زين پس زمان بيشتري را براي اين وبلاگ صرف كنم.
*************************************************
نامرد!!! هيچ معلومه تو كجايي؟!!! خدا را شكر اين وبلاگ باعث شد لااقل شما سالي يك بار يه پيامكي به ما بدي وگرنه فكر مي كردم به فيض شهادت نايل گشتي!!!
به نظر بنده جايگاه حضرت آقا در دل مردم در اين زمانه بيش از هر روز ديگري است و ايشان نه تنها بر قلوب ايرانيان و شيعيان بلكه بر قلوب آزادگان جهان حمكراني مي كنند.
نكته پاياني كه بايد متذكر شوم آن است كه حفظ انقلاب مانند هر چيز ديگري سخت تر از انجام آن است.
از وقتي كه گذاشتيد و به مطالعه اين جواب طولاني پرداختيد متشكرو. احيانا به زودي اين مناظره را مفصل تر در وبلاگ خودم بگذارم.
ايشان در بسياري از موارد مي توانند تذكر دهند و حتي ممكن بسياري از اين تذكرات را براي حفظ مصالح جامعه به صورت خصوصي بيان دارند. مانند پاسخي كه ايشان به سوال آن دانشجوي خواهر در مورد آقاي كردان دادند و يا پاسخي كه ايشان در مورد انتقادات بر صدا و سيما دادند.
و اما اين مطلب كه چرا ايشان در اين دولت كمتر در جامعه و به قول شما دانشگاه حضور پيدا مي كنند بايد به عرض برسانم كه به علت سفرهاي استاني دولت عدالت محور و پاسخ گويي به نيازهاي جامعه در بيان اهداف و دستاوردهاي انقلاب توسط شخص رييس جمهور، حضور ايشان در جامعه شايد كمي كمتر از قبل شده باشد. اگر اشتباه نكرده باشم معظم له خودشان در يكي از سخنراني هايشان بدين نكته اشاره داشتند. در مورد قانع كننده نبودن پاسخ هاي ايشان هم متوجه منظورتون نشدم، چون من چيزي مشاهده نكردم.
مطمئنا اين گونه نيست و امام با توجه به شرايط زمانه و در جهت حفظ وحدت جامعه اسلامي دست به چنين اقدامي زدندهمانطور كه به نظر من اگر پيامبر نيز در چنين جايگاهي قرار مي گرفتند، چنين عكس العملي داشتند. همانطور كه اگر امام خميني(ره) نيز در شرايط كنوني قرار داشتند، همين تصميماتي را كه مقام معظم رهبري مي گيرند، در اداره امور جامعه اعمال مي كردند.
نكته ي ديگري را كه مي توان بدان اشاره كرد، جايگاه رهبري و ميزان دخالت مقام رهبري در امور جاري مملكت است. ما هيچ وقت نمي توانيم بگوييم كه در مثلا در برابر فلان اشتباه فلان مدير و وكيل و وزير ايشان اقدامي نكردند و مثلا دستور به اخراج او ندادند...
سلام هم ولايتي
متشكر از مطالبتان و الطافتان .
بنده مطلبي را در پاسخ پرسش ( دردمند ) آماده كرده ام كه متعاقباً به عرض خواهد رسيد .
به اميد سربلندي مسلمانان
يا علي ( ع)
اولا به شما تبريك ميگم كه صريح حرف خودتون رو بيان مي كنيد، چون خيلي ها جرات چنين كارهايي رو ندارند در حاليكه در دين ما در جاي بحث و مناظره مي توان وجود خدا را نيز انكار كرد.
و اما جواب شبهه و سوالي كه براي شما ايجاد شده؛
همان طور كه شما مي دانيد مديريت امري اقتضائي است و با توجه به شرايط زمانه، مديران عكس العمل هاي متفاوتي از خود نشان ميدهند.
اين حرف شما مانند اين مي ماند كه بگوييم چرا حضرت علي (ع) در برابر غصب جايگاه خلافتش بر بلاد اسلامي كه حق او بود، ساكت نشست و حتي در مواردي به آنان مشاوره نيز مي داد و در جايگاهي به دفاع از آنان پرداخت. آيا صحيح است كه بگوييم اين كار امام قاطعيت لازم را نداشت و اگر مثلا پيامبر(ص) در آن جايگاه قرار داشتند قاطع تر عمل مي كردند؟...
سلام جناب س..
احوال شما؟
من نميدونم چرا بعضي از مردم كه متاءسفانه گاه گاهي قشر دانشجو نيز دز بين اين افراد وجود درارد دچار اين بيمار ي اي كه عرض ميكنم شدند:
اين افراد زندگي و به طور كلي انسانيت خودشان را به دو بخش تقسيم ميكنند روزمره گي / و اسلامي
منظورم اين است كه مانند برخي مسيحي ها كه دينشان در كليسا خلاصه ميشود!!!اين افراد دينشان فقط همان روزه و نماز شده وسلام را جداي از زندگي روزمره ميدانند
در حالي كه انسان يك سخت افزار است واين نرم افزار دين و به طور اخص براي ما مسلمانان اسلام عزيز است كه به انسان ارزش ميدهد و تمام ابعاد و مفاهيم زندگي انسان از قبيل آزادي / جنبه ي علمي سياسي و..... در چارچوب دين تعريف ميشود ومبدا اينها دين است نه اينكه آنها وجود مستقل داشته باشند و احياناً در برابر دين قرار بگيرند
ممنون كه خبرم ميكنيد
از امدن به اين وبگاه لذت ميبرم
التماس دعا
يا زهرا
فجر سي ام مباركباد
بيا اي حسين زمانه
دهه فجر و سي امين سالگرد پيروزي لنقلاب بر شما مباركباد .
يا حق
سلام؛
يه مطلبي مثل همين كه نوشتي گذاشتم.
منتظرتم!